Lamarin Viškovo

RENT A KOMBI - RIJEKASavijanje limova je postupak obrade metala bez skidanja strugotine, kod kojeg se u poprečnom presjeku unutrašnji dio skraćuje i opterećen je na tlak, dok se vanjski dio produljuje i opterećen je na vlak. Savijanje limova se dijeli na: kružno savijanje, savijanje pod kutom (oštrokutno savijanje) i profilno savijanje.

Rezanje (sječenje, razdvajanje) je postupak ručne ili strojne obrade materijala, kod kojeg oštrica alata okomito ulazi u materijal. Dolazi do naprezanja materijala koji se plastično deformira. Kod dovoljno velike sile, naprezanje na odrez u materijalu će jako narasti, materijal počinje popuštati (stanjuje se) i po liniji sječenja dolazi do deformacija.Rezanje i savijanje inox lima debljine 1 mm

U ponudi imamo nova vozila 2023 god. koja Vaše putovanje čine sigurnim i bezbrižnim i na najdužim relacijama. Uz minimalnu potrošnju goriva s našim novim vozilima će te uštediti značajan dio Vaših sredstava na putovanju. Sva vozila su kasko osigurana i imaju HAK asistenciju za EU - geografski.

Određena vozila imaju besplatnu vinjetuza Sloveniju i Austriju.


Izrada lajsni za vrata po narudžbi.

Potražite nas na Njuškalu!

Potražite nas na Facebook stranici!


Potražite nas na Google my Buesniess stranici!

KONTAKT:

LAMARIN 
Vl. Zoran Petaković.

Mob: 098 952 0807

e-mail: info@lamarin.hr

Široli 12 A
51216 Viškovo